İndirimli Hazır Olta Setleri

23-03-2020 12:57
İndirimli Hazır Olta Setleri

İndirimli Hazır Olta Setleri


Av tutkunları için ideal olan olta setleri kolay kullanım özellikleri sayesinde balık tutkunlarının her mesafede kolay avlanmalarını sağlar. Hazır bulunan yemler sayesinde kolay bir şekilde balıklar oltaya takılır. Olta setleri tercih ederken dikkat edilecek olan husus olta kamışlarının kalitesidir. Birçok farklı kategoriye sahip olan olta kamışları sayesinde denizde her türlü mesafede kolay kullanım imkanına sahip olunur.

Tekne kullanımları için uygun olan setler uzun mesafeli olta seçenekleri ile müşterilere sunulur. Bu sayede olta istenilen mesafeye ve istenilen derinliğe kolay bir şekilde salınabilir. Sezona en uygun indirimli hazır olta setleri her mevsim kullanıma dayanıklı özelliklerde tasarlanmıştır.

Profesyonel Hazır Oltalar


Uygun fiyat garantisi ile satışa sunulan indirimli hazır olta setleri ile her tür balıkçılık faaliyetini yapmak mümkündür. İçerisinde bulunan malzeme ve işçiliğin belirlediği fiyat seçenekleri arasında her bütçeye uygun modeller yer alır. İşleve uygun olta tercihi ile kısa sürede etkili bir avcılık faaliyeti gerçekleştirmek mümkün olur.

Amatör olarak balıkçılık yapmak isteyenler ya da balıkçılığa yeni adım atanlar için ideal olan indirimli hazır olta setleri kolay taşınabilir olması nedeni ile de oldukça tercih edilmektedir. Balıkçılığı hobi olarak tercih edecek olanlar için fiber modeller uygundur.  Performansı artıran hazır setlere oldukça kolay seçenekler ile sahip olmak mümkündür.

Olta Kamışında Geniş Ürün Seçeneği


Olta setleri için özel olarak tasarlanan olta kamışlarında çok fazla seçenek bulunur.  Kamış tercihinde dikkat edilmesi gereken önemli nokta hangi amaçla balıkçılığın yapılacağının bilinmesidir. Genelde balıkçılık faaliyetleri deniz ve göl kıyısında yapılır.

Buralarda kullanıma uygun olan kamış modelleri hem mesafe konusunda hem de performans anlamında oldukça rahatlık sunar. Balıkçılık eğer tekne üzerinde yapılacak ise bu durumda da kısa mesafeli oltalar tercih edilirse yüksek verim sağlanır. Ancak denize açılıp ortalarda bir avcılık yapılacaksa bu durumda uzun mesafeli oltalar her koşulda mükemmel bir kullanım performansı sunar.

Profesyonel indirimli hazır olta setleri arasında sık tercih edilen modeller arasında Shimano, Yuki, Daiwa, Okuma, Ryobi, Bauer, Captain,  gibi hazır set markaları ön plana çıkmaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.