Okuma Surf Makineler

Okuma Surf Makineler

Okuma Surf Makineler


Oltacılık faaliyetlerini kolaylaştıran surf makinaları hem avcılık süresini kısaltır hem de kullanımı oldukça kolaydır. Birçok farklı modeli ve çeşidi bulunan okuma surf makineler diğer mekanizmalardan farklı olarak geniş bir yapıya sahiptir. Bu sayede misina ipinin dolandığı alan daha geniş bir boyuta sahiptir. Balıkçılık faaliyetleri için ideal olan bu ebat sayesinde misinanın makaralardan daha hızlı bir sürede açılması ve tekrar sarılması mümkün olur. 

Geniş ve kısa olan makaralar sağladığı birçok kolaylık ile balıkçılara kaliteli bir kullanım fırsatı sunar. Misinanın son derece hızlı bir şekilde makaradan çıkması fazla enerji kullanımının önüne geçer. Balıkçılar av sırasında kısa bir süre içerisinde çok fazla efor sarf etmeden misinanın açılmasını ve suya atılımını gerçekleştirir.

Profesyonel Avcılık Malzemeleri


Olta salınımı sırasında fazla vakit kaybı yaşanması oltanın fazla uzak mesafeye gitmesinin önüne geçer. Geniş makaralar bu anlamda hızlı açılmasından dolayı misinanın olabildiğine uzak mesafeye gitmesinde oldukça etki sahibidir. Özellikle profesyonel balıkçılık için ideal olan okuma surf makineler ile son derece profesyonel bir kullanım gerçekleştirmek mümkündür.

Özel Tasarım Surf Makineler


Surf makineler arasında oldukça fazla seçenek bulunur. Her zevke uyan bu tasarımlar ile birbirinden özel oltalara sahip olmak mümkündür. Bunun yanı sıra sıradan modellerden hoşlanmayanlar için birçok özel tasarım makine bulunur. Zevk göre tercih edilecek olan okuma surf makineler sayesinde güvenle ava çıkılabilir.

Özel tasarım makinelerde istenilen her türlü özellik sağlanmaktadır. Makaralarda isteğe göre konik tasarımlar da tercih edilebilir. Kullanım açısından fark yaratmayan tasarımlar kolay taşınabilir olması nedeni ile de tercih edilebilir.

Uygun Fiyatlı Surf Makineler


Surf makineler düşük devir özelliği nedeni ile tercih edilen modellerdir. Sahip olduğu geniş makara sayesinde diğer oltalar ile kıyaslandığında bir turda çok daha fazla misinayı makaraya sarar.  Sarım hızına bakıldığında devri daha düşük olan bu makineler hem zamandan kazandırması hem de güç gerektirmemesi nedeni ile sıklıkla tercih edilir. Avcılık anlamında güven veren okuma surf makine modelleri uygun fiyat seçenekleri ve güvenilir teslimat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.