Shimano Kamış Ve Balıkçılık Ürünleri

15-04-2020 13:38
Shimano Kamış Ve Balıkçılık Ürünleri

Shimano Kamış Ve Balıkçılık Ürünleri


Dünyanın en kaliteli malzemeleri ve estetik tasarımları ile Shimano spin kamışlar kategorisinde Dialuna  modeli kamışlar en dikkat çekici ürünlerdir. Shimano Dialuna  2018 S96M spin kamış farklı özellikleri ve çeşitleri ile bulabileceğiniz bir adres olan oltaya gel sitesinde mevcuttur. Spin kamış çeşitleri içerisinde Shimano dialuna kamış 290 cm boyunda, kapalı haldeki boyu ise 148.6 cm' dir. Bu ürün 141 gram ağırlığında ve 8 gr ile 45 gr arası atar özelliğine sahiptir. Ayrıca Shimano markası olan bu üründe yüzde 5 eft indiriminden faydalanabilir ve taksitlendirme yapabilirsiniz. Kolay taşınabilir ve pratik kullanımı olan shimano markası spin kamışlar balık malzemeleri alanında aranan bir üründür. 

Shimano Dialuna Spin Kamışlar


Dünyaca ünlü shimano markası balıkçılık malzemelerini karbon ve kaliteli malzeme ve tasarımlarla üretiyor. Bu kategoride spin kamışlardan olan Shimano dialuna kamış farklı malzeme kodlarına sahiptir. Bu ürünlerin S106MH 320 cm uzunluğunda, kapalı uzunluk boyu 163.5 cm 'dir. Ağırlığı 175 gram olan bu ürün 1.8 mm tepe çapındadır.

Parça sayısı 2 olan Shimano dialuna kamış yüzde 99.8 oranında karbon içerir. Spin kamış çeşitleri içerisinde Shimano dialuna kamış farklı tip, ağırlık ve boylarda oltaya gel sitesinde mevcuttur. Shimano Dialuna Spin Kamışlar içerisinde Dialuna 2018 S86L - S 3 ile 21 gram aralığında ve 259 cm uzunluğunda şık tasarımlı bir şekilde üretilmiştir. 


Shimano Markası Başka Neler Üretiyor?


Balıkçılık ve balık malzemeleri alanında aranan her  çeşit ürün Shimano tarafından üretilmiştir. Spin kamışlar, Shimano olta makineleri, jig makineleri, lrf makineler ve surf kamışlar üretilen malzemelerden bazılarıdır. Her bütçeye uygun ürün yelpazesi ile güvenli ödeme imkanları bulunan Shimano dialuna kamış ve diğer balıkçılık av malzemelerini rahatlıkla bulabileceğiniz güvenilir bir adrestir.

Shimano Dialuna Spin Kamışlar içerisinde bulunan S110M 335 cm uzunluğunda, ağırlığı 166 gram ve iki parçadan oluşan zarif tasarımlı bir üründür. Ayrıca shimano markası olan bu üründe yüzde 99.8 oranında karbon malzeme içerir. Kapalı boy uzunluğu ise bu üründe 163.5 cm ' dir.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.