Uzağa Atış İçin Özel Tasarlanmış Surf Makineleri

Uzağa Atış İçin Özel Tasarlanmış Surf Makineleri

Uzağa Atış İçin Özel Tasarlanmış Surf Makineleri


Uzağa atış için özel tasarlanmış surf makineleri bu başlık altında topladık. Yüzeysel ve geniş makaraları ile uzağa atışta en iyi performansı alabileceğiniz makinelerdir. Ok yayıcıdan yemli beklemeli avlarda ya da devamlı at-çek yapmış olduğunuz avlarda daha az kol gücü ile uzun aralıklara atış yapmamızda olta kamışı haricinde olta makinelerinin de etkeni çoktur. Surf makineler klasik olta makinelerine bakılırsa misina sağınımı daha basit ve pratik makinelerdir. Shimano surf makineler klasik genel makinelere göre en belirgin özelliği makine kafa bölümünün konik benzer formda olmasıdır.

Shimano Surf Makineler Neden Üretilmiştir?


Shimano surf makineler japon iç pazarı (jdm) için özel üretilmiş bir üründür. Yüksek drag gücü yardımıyla avlarınızda büyük bir pratiklik sağlamaktadır. Bilhassa akıntılı sularda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Hafif alüminyum forma sahip olan bu makinelerin dişlileri ultra dirençli pirinçten soğunited kingdom dövme ile meydana getirilmiştir. Surf casting sistemine uygun yapılmış olan makineniz ile uzak atışlarda yapabilirsiniz.

Av Sırasında Nelere Dikkat Edilmelidir?


Shimano surf makineler sahip olduğu derin olmayan geniş ve konik makara yapısıyla o atış yapıldığında misinanın üstüne değmeden daha konforlu boşalmasını sağlar. Bu da av sırasında atış uzaklığını arttırır. Şayet uzun atışlar yaparken derin makaralı olarak kullanırsanız bu değme ve sürtünmeden dolayı atış uzaklığı o ölçüde azalacaktır. Çok uzun uzaklıklı atışlar yapılmıyor olsa bile misinanın oltayı çekelemesi bir sörf makinesi için önemli bir tercih sebebidir.

Surf Olta Makinesinde Kullanılacak Olan Kamışlar


Surf olta makinesinde kullanılacak olan kamış tipi, teleskopik  veya parçalı olabilir. Taşıma sorunu olmayanlar yoksa parçalı olan surf olta kamışları tercih edebilirsiniz. Yapısal olarak hidrokarbon araç-gereç içermekte olan Surf olta kamışları hafif bir malzemedir. Surf kamışların boyu maksi boyda  olduğu için olması gereken sertlik, elastikiyet ve hafiflik denkliği karbon teknolojisiyle sağlanmaktadır. Surf olta kamışlar atış mesafesi  size  ve avlanacağınız bölgeye bağlıdır. Surf için söz ettiğimiz özelliklere göre  Surf olta kamışı markaları şunlardır;  Shimano, Daiwa, Tica, İtalcanna, Lineaeffe, Spro, gibi  benzer şekilde ki markaların ürettikleri surf kamışları iyi ve kaliteli,  kamışlardır.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.